Home
Over ‘t Boerderijtje
Menu
Fotos
Contact
Afhaalmenu Kerst- en Oudejaarsweekend
Vanaf donderdag 24 december tem zondag 3 januari
Steeds te bestellen 1 dag op voorhand, kreeft 3 dagen op voorhand
Afhaalmomenten:
24/12 en 31/12 (avond): 14u00 & 19u00
25/12 en 01/01 (middag): 11u00 & 13u00
Italiaanse Vleesplank
Meloen met parmaham
Burrata met Italiaanse tomaatjes
Porchetta
Coppa
Panchetta
Fois gras met vijgencompote
Paté van wild met krokant krentenbrood
Rilette
€80,00 (2 pers)
Visplank
Oesters (3st. pp)
Tomaat garnaal
Gerookte zalm
Gerookte heilbot
Wulken
Roze reuzegarnalen
Gevulde perzik met tonijn
Gekookt stukje Noorse zalm
Gerookte makreel
€100,00 (2 pers)
Kreeft
Halve kreeft Belle Vue
(ca. 600gr)
€25,00
Halve kreeft gegrild
(ca. 600gr) met lookboter
€28,00
Gegrilde Gamba’s (6st.)
Italiaanse tomaatjes, look en rozemarijn
€30,00
Vis
Zeetong meunière
met slaatje en huisgemaakte tartaar
€30,00
Pladijsfilet
met puree, venkel en bieslookroomsausje
€25,00
Vlees
Rib Eye Holstein
Gesauteerde groentenmengeling en gebakken krieltjes. Peper- of champignonroomsaus
€70,00 (2 pers)
Côte à l’os Black Angus Beef
Gesauteerde groentenmengeling en gebakken krieltjes. Peper- of champignonroomsaus
€80,00 (2 pers)
Desserts
Tiramisu
€7,00
Panna cotta
met gezouten caramel en bresilienne
€7,00
Kaastaartje
met coulis van blauwe bessen en rood fruit
€8,00
Top